Dans, kimisi için tek kişilik bir gösteri kimisi içinse bir uyumun mükemmel sonucu; kimisi için bir sanat kimisi içinse tutku… Dans herkes için farklı bir tanımdır, ancak tanımı ne olursa olsun insanların kalplerinde olanca etkisiyle varlığını sürdürür. Her toplumda dans vardır ve hep olacaktır.

İkem Koleji olarak bizler öğrencilerimizin dans eğitiminin en az bir branş dersi kadar önemli olduğunu düşünüyoruz ve bunun için dans eğitimine ana sınıfında başlıyoruz. Büyük bir özveriyle hazırladığımız bale salonumuz onların erken yaşta önemli gelişmeler göstermelerini sağlayacaktır.

Ana sınıfında dans gösterileri düzenleyen okulumuz yerel ve Latin dansları alanlarında profesyonel hocalarla çalışarak öğrencilerimizin bu yöndeki gelişimlerini de destekleyici çalışmalar yapmaktadır. Öğrencilerimizde estetik bir ruh uyandırarak ilgi alanlarını belirleme noktasında onlara her türlü imkânı sunan okulumuz mezuniyet gecelerini de dans gösterileriyle süsleyerek öğrencilerimize

öğrendiklerini sunma şansı veriyor.

İkem Koleji olarak yeni hedefimiz sahip olduğu imkânları kullanarak dans alanında ulusal başarılara imza atmaktır.