İKEM Koleji Atölye Günleri
Her yıl düzenlediğimiz atölye etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik.
Geçtiğimiz hafta sonunda İskenderun Primemall Alışveriş Merkezi'nde atölye etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Sosyal kulüpler etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda her hafta 2 saat olarak öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği, özel yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olduğu atölyelerimizde yaptığımız çalışmaları bu sefer İskenderun halkıyla yaptık. Bilim, Sanat, Kodlama, Seramik, Ahşap ve Akıl Oyunları kulüplerimiz büyük bir beğeni topladı.
Kulüp öğrencilerinin görev aldığı stantları ziyarete gelen misafirlerimiz kulüplerimizde gerçekleştirdiğimiz etkinliklere deneme fırsatı buldular.
Etkinlikte görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, bizi etkinliğimizde yalnız bırakmayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Hayalleriniz, Hedeflerimizdir...

Geri | Tüm Haberler