SoloTürk Ekibi İKEM'DE
Gösterileri ile dünyanın dört bir yanında beğeni toplayan Türk Ordusunun gururu Solo Türk pilotları 20 Nisan Cumartesi günü Saat:13.00'da İKEM Koleji konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya geldi.
Engin tecrübeleri söyleşi düzenleyen SoloTürk ekibi öğrencilerimize Hava Kuvvetlerine katılmanın şartlarından bahsetti. Soru-cevapla devam eden söyleşide pilotlarımız öğrencilerimizin sorularını cevapladı.
Sıcak ve samimi bir ortamda güzel bir söyleşinin ardından Kurucu-Genel Müdürümüz Sn. Levent Hakkı YILMAZ SoloTürk ekibine teşekkür plaketlerini takdim etti.
Bu güzel söyleşi için SoloTürk ekibine teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki sizler gökyüzünde olduğunuz sürece bizler güven içerisinde yaşayabileceğiz.

Geri | Tüm Haberler