Thinking... coding

Okulumuzun “Thinking…Coding” projesi ile dahil olduğu Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus+ Okul eğitimi programında; bilgisayar biliminin temel kavramlarına eğlenceli ve kolay erişim sağlamayı amaçlamaktadır.

Kodlama mantıksal muhakemenin bir parçasıdır ve 21. Yüzyıl becerileri denilen anahtar yeteneklerden biridir.
Proje iki farklı aktiviteyi geliştirmeyi amaçlamaktadır.
-Öğretmenler ve okullar üzerinde; öğretmenlerin ve eğitmenlerin becerilerini geliştirmek, kodlamanın faydalı araçlarını temel alan esnek bir öğretim metodu paylaşmak,
- Öğrenciler üzerinde; öğrencilerin dijital ve kodlama yeteneklerini geliştirmek.
Özel İKEM Koleji olarak, Türkiye Ulusal Ajansı’nın uzman personeli tarafından yapılan ve çok verimli geçen toplantıya katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.

Proje Web Sayfası : www.thinkingcoding.com
Facebook: www.facebook.com/thinkingcoding