Okulumuzda gerek ilköğretim gerekse lise kademesinde değişik geziler düzenlenmektedir. Bu gezilerin bazıları yeni yerler görme ve eğlenme amacı taşırken bazıları ise eğitim amaçlı olmaktadır.Her dönem Adana’ya düzenlediğimiz “tiyatro” gezimiz ilköğretim ve lisenin birlikte düzenlediği bir gezi olup Adana Devlet Tiyatrosu ya da Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu’nda önceden tespit edilen bir tiyatronun izlenmesine dayanır.

Bizim için olduğu kadar Devlet Tiyatrosu ve Büyükşehir Belediye Tiyatrosu için de gelenekselleşen bu gezimizde bazen davetler tiyatronun kendisinden yapılmakta hatta sadece bizlere özel seanslar açılmaktadır. Okulumuz için gelenekselleşen bir diğer gezi de biten bir yılın yorgunluğunu atmak için gittiğimiz Mersin gezimizdir.
İki günlük bir tatil gezisi olan Mersin gezimizde deniz, kum ve güneşin tadını çıkararak öğrencilerimizle çok hoş zamanlar geçirmekteyiz.

Her yıl 11. sınıf öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm lise öğrencilerimizi üniversite gezisine götürmekteyiz. Bu gezilerde öğrencilerimizin üniversiteleri erkenden tanımaları ve kendi üniversiteleri için hedef koymalarını sağlamaktayız. Son gezimizde İstanbul’daki 12 üniversiteyi gezerek öğrencilerimize geniş bir yelpaze sunduk.
Ankara’ya düzenlediğimiz gezilerimizle Anıtkabir’e giderek öğrencilerimizin erken yaşta Atatürk sevgisi kazanmalarını amaçlamaktayız. Bu sayede geçmişinden ve milli değerlerinden kopmayan bir nesil yetiştirerek bu ülkenin hangi değerler üzerine kurulduğunu öğrencilerimize anlatmayı hedeflemekteyiz.

Kapadokya ve Erciyes’e düzenlediğimiz gezilerle de öğrencilerimizin, ülkemizin doğal güzelliklerini tanımalarına olanak sağlamaktayız.