SAĞLIK HİZMETLERİ
Öğrencilerimizin sağlık sorunlarına anında müdahale edilmesi ve gerekli önlemlerin alınması amacıyla okulumuzda bir hemşirenin görev yaptığı bir sağlık Servisimiz bulunmaktadır.

Acil Sağlık Hizmetleri
Okul kazaları ve akut gelişen acil hastalıklarda acil müdahelelerde bulunulmaktadir. Öğrencimizin hastaneye acil götürülmesi gereken durumlarda veli bilgilendirilir ve öğrenci, velinin bildirdiği hastaneye ulaştırılır. Veliye ulaşılamadığı durumlarda okul tıbbi gerekleri yerine getirmek üzere öğrenciyi, ambulans ekibi ve öğretmen eşliğinde en yakın hastaneye ulaştırır.

Geliştirici Sağlık Hizmetleri Kapsamında;
Sağlıklı, dengeli büyüme ve gelişme, ilkyardım, madde bağımlılığı, AIDS, cinsel eğitim gibi konularda eğitimler verilmektedir.

Öğrencilerimizin özel sağlık durumları ile ilgili bilgilerin Öğrenci Sağlık dosyasına işlenmesi amacıyla Sağlık Merkezimize velilerimizce bildirilmesi gerekmektedir. Öğrencimizin okul saatlerinde ilaç kullanması gerekiyorsa tedavisinin gün içinde aksamaması ve devamı için okulumuzda bir program uygulamaktayız.

Bu programa göre;
1.İlaçların hem çocuğumuzun hem de diğer öğrencilerin güvenliği için kutusuyla değil, günlük okulda kullanacağı sayıda yanında gönderilmesi gerekmektedir.

2.Şurup şeklinde ilaçların öğrencimizin ailesi tarafından okul hemşiresine teslim edilmesi gerekmektedir.

3.Okulumuzda, oluşabilecek riskli durumlardan kaçınmak amacıyla sağlık merkezinde enjeksiyon yapılmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize siz velilerimizin de katılacağını umuyor gerekli özenin gösterilmesini rica ediyoruz.