Yüzme’de İKEM Farkı
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yüzme yarışmalarına katılan öğrencilerimiz kupa ve madalyaların sahibi oldu.

İKEM Öğrencileri Kodlama Sertifikalarını Aldılar
Özel İKEM Koleji öğrencileri, Kodlama dersinin birinci bölümünde Code.org sitesi üzerinden kendilerine tanımlanan tüm adımları tamamlayan toplamda 185 öğrencimiz code.org’un kurucusu Hadi Partovi tarafından imzalı sertifikalarını almaya hak kazandılar.

İKEM “thinking… Coding” Proje Ekibi Slovenya’da
Okulumuzun yürütmekte olduğu “thinking… coding” Erasmus+ projesinin 4. Toplantısı Slovenya- Celje’de gerçekleştirildi. Öğretmenlerimizden Zeynep UYGUR ve Mehmet KONT okulumuzu temsilen Slovenya’ya gittiler.

İKEM’İN Sultanları Başkan CULHA’YI Ziyaret Etti
Özel İKEM Koleji Bayan Basketbol Takımları üst üste aldıkları başarıların ardından adeta ilgi odağı olmaya başladılar. Hatta ülke geneline yayılan bu başarının perde arkası merak konusu oldu.

Denizde Bir Balık Olsam- Resim Yarışması
Hatay Valiliği İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Denizde bir balık olsam" adlı resim yarışmasına katılan öğrencimiz Özge Kiracılar dereceye girmiştir.

İKEM Lego Robot Fuarında
Türkiye Bilim Kahramanları Derneğinin bu sene Antalya'da 12. sini düzenlediği FLL LEGO JUNIOR ROBOT yarışmasına ve fuarına katılan Özel İKEM Koleji Bilim Kulübü öğrencilerinden seçilen takım, 3. olmaya layık görüldü.

Yaratıcı Çocuk- Yaratıcı Beyin Semineri
ÖRAV- Öğretmen Akademisi Vakfı Faber Castell sponsorluğunda okulumuzda öğretmenlerimize yönelik “Yaratıcı Çocuk- Yaratıcı Beyin” semineri düzenledi.

İKEM Yeni Bir Branşta Yine Hatay Derecesinde
Özel İKEM Fen Lisesi Okul Sporlarında ilk defa katıldığı BOCCE Genç Erkekler kategorisinde Hatay ikincisi olarak okullarını bir kez daha gururlandırdı.

U16 Yıldız Kızlar Basketbol Türkiye Yarıfinalleri İskenderun'da
İKEM Koleji Spor Kulübü Basketbol U16 Yıldız Kızlar kategorisinde Hatay Şampiyonu olmuş ve ilimizi temsilen Nevşehir'de yapılan bölge şampiyonasında bölge birincisi olarak Türkiye Yarıfinallerine katılmaya hak kazanmıştı.

İngilizce Passaparola Yarışması
4. Sınıf öğrencilerimiz “Passaparola” yarışmasında, hem İngilizce kelime bilgilerini test ettiler hem de eğlendiler.